Safete Mustafa është një nënë me fat.

Ajo ka dy vajza për të cilat çdo ditë ndjehet e bekuar dhe e lumtur që i ka

.Këngëtarja që bashkë me motrën e saj nuk iu ndan asnjëherë skenës, tanimë janë në maje të karrierës dhe nuk e kanë ndërmend të ndalen së publikuari këngë të reja për publikun e tyre.

Për Safeten vajza e saj e madhe është bërë një shoqe e pandashme me të cilën kalon shumicën e kohës.

Nënë e bijë kanë marrë një udhëtim të përbashkët, por pamja e tyre e bukur merr gjithë vëmendjen.