Është ndër fytyrat më të përfolura në vendin tonë.

Natyrisht, famën e mori me që u bë reja e këngëtares më të dashur dhe të kërkuar të estradës, Shyhrete Behlulit.

Learta ka një jetë shumë të lumtur si dhe vogëlushin Matinin që po e përmbushë atë çdo ditë si nënë. Matini i vogël po rritet dhe po bëhet shumë simpatik, e që as e ëma nuk po mundet t’i rezistojë ëmbëlsisë së tij.

“Ylli jem” është komenti i Leartës në një fotografi ku vogëlushi vërtetë të rrëmben zemrën me buzëqeshjen e tij.