Është ndër xhipat më të sigurtë dhe më të shtrenjtë në botë

Vetura ka të integruara detaje shumë luksoze ku përfshihen:

Sistemi i zërimit me Wi-Fi, Ekrane Televizive, Telefon dhe një frigorifer

Poashtu përfshihet edhe një aparat për  kafe dhe sistemi i lojës Play Station 4

Motorri i tij është 6.8 litra V10 ndërsa shpejtësinë maksimale mund ta arrij deri në 140km/h

Vjen në verzionin Standard dhe bullet proof

Çmimi i tij varësisht nga karakteristikat sillet prej 2 deri në 3.8 milionë dollarë