Banorët e katër fshatrave të Ferizajt, Zllatar, Dardani, Mirosalë dhe Sojevë, kanë mbetur pa energji elektrike nga paraditja e së martës. Për këtë mungesë të energjisë elektrike, sipas banorëve të këtyre fshatrave nuk janë njoftuar nga KEDS-i.

Megjithatë, pas interesimit të banorëve, është marrë vesh se bëhet fjalë për një defekt në rrjetin 10 KV që furnizon këtë zonë të fshatrave me energji elektrike.