Ka kohë që është publikuar kënga “Një gurbetqar” nga motrat Mustafa dhe ende dëgjohet e merr klikime pozitive, shkruan OnAir.

Jemi mësuar që Motrat Mustafa të sjellin këngë të veçanta për publikun, e këta të fundit janë mësuar me zërin e tyre.

Këngët e shumta të këngëtareve kanë sjell një frymë muzikore ndryshe nga të tjerët.

Kënga “Një gurbetqar” ka mbi 1 milion klikime.

Për ta dëgjuar këngën, klikoni në linkun më poshtë.