Burri i paemëruar që kërceu nga kati i dytë i barkës në një liqe në Kanada, është përplasur keq për një tobogan.
“Mos e dëgjo atë” dëgjohet duke thënë dikush në sfond, duke besuar se ky veprim ishte pjesë e ndonjë sfide nga miqtë.

Ngjarja që mund ta shihni më poshtë, tregon hedhjen e ngathtë dhe shumë të pamenduar.