Në temperatura të larta edhe pse fëmijë, marshuan rrugëve të Gjakovës për të kërkuar drejtësi për nënën dhe motrën e tyre.

Kështu familjarë të Valbona Markut dhe të bijës se saj, Klara, tashmë të ndjera, ngase i vrau bashkëshorti qe ishte edhe babai i Klarës, kërkuan drejtësi dhe ndëshkim për vrasësin por edhe për ata që nuk parandaluan krimin.