Disa gjëra tek makinat mund të rregullohen lehtë, madje duke mos pasur fare nevojë të vizitojmë automekanikun

Si shembull kemi përzgjedhur se si mund të kthejmë në gjendje normale një derë të shtypur të makinës

Kjo procedurë kërkon kujdes maksimal dhe disa paisje shtëpiake që secili i posedon