Now Reading
Kështu dukej në gjimnaz Gili

Kështu dukej në gjimnaz Gili

Gili është këngëtarja e njohur, e cila numëron vite të shumta në skenën muzikore.

Ajo gjithmonë ka qenë zë i përlqyer nga shumë persona, po ashtu e njohur edhe për ahenge të shumta.

Përveç profesionit, ajo është qendër e vëmendjes edhe për jetën e saj private.

Duke pas parasysh që ajo pozon gjithmonë në krahët e burrit të saj, këtë ngrohtësi Gili e kishte qysh në bankat shkollore, derisa ishin gjimnazistë ajo dhe Ilir Berani kishin filluar kontaktet me njëri tjetrin.

Një femër tërheqëse ishte Gili në atë kohë, sidomos stili i saj i flokëve duket mjaft unik.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top