Njëra nga dukuritë më interesante në botë padyshim që është vullkani dhe llava që del nga shpërthimi.

Banorja e Hawaiit, Josia Hunt ishte tejet e interesuar të shihte për së afërmi llavën që shkatërroi një pjesë të madhe të këtij qyteti

Ajo mori iniciativë dhe me disa pajisje teknologjie arriti që të kap pamje të llavës shumë afër.