Now Reading
Kështu e thërrasin Motrat Mustafa Remzie Osmanin

Kështu e thërrasin Motrat Mustafa Remzie Osmanin

Motrat Mustafa janë dyshja e cila gëzojnë raporte të shëndosha me gjithë estradën, shkruan OnAir

Këngëtaret ndryshe njihen edhe si bilbilat e Mushtishtit dhe një epitet i tillë e posedon edhe Remzie Osmani.

Por si e thërrasin jasht syrit medial Motrat Mustafa Remzie Osmanin?

Ato e kanë uruar përmes rrjetit social Instagram këngëtaren duke shkruar “Urime xexa 100 te lumtura”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top