Now Reading
Kështu nuk i keni parë asnjëherë Shkurte Fejzën dhe Gresa Behlulin

Kështu nuk i keni parë asnjëherë Shkurte Fejzën dhe Gresa Behlulin

Jemi mësuar të i shohim në mbrëmje e dasma bashkë, nënë e bijë kanë agjendën tejet të ngarkuar nga ftesat që ato kanë marrë për të kënduar në evente të ndryshme familjare, shkruan OnAir

Bëhet fjalë për dy nga zërat më të veçantë të skenës muzikore Shkurte Fejza dhe Gresa Behlulin.

Këngëtaret tanimë janë dyshja më e pëlqyer në muzikë dhe janë të kërkuara tejet shumë.

Kaq bukur duken ato./OnAir

See Also

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top