Mahmut Ferati ka publikuar baladën e tij më të re e cila mban titullin “Ku je” e kjo këngë është tipike baladë e ku këndohet më bukur se nga zëri i Mahmut Feratit, shkruan Onair

“Ku je” është një baladë e cila i dedikohet dashurisë së humbur dhe nuk duhet humbur pa dëgjuar e në veçanti ata të cilit ishin të dashuruar.

Këtë këngë këngëtari e ka sjellur në bashkëpunim me produksionin Vizioni Libonia dhe qysh në publikim kjo këngë ka arritur të tregoj suksesin e saj.

Nuk duhet ta humbisni./Onairpopullore