Tashmë të gjithë e njohin hoxhë Elvis Naçin nga Shqipëria.
Ai popullarizua falë ligjërimeve të tij me bazë moralin, të drejtën, dashurinë e mirësinë. Hoxha është i martuar dhe ka tre fëmijë, një vajzë dhe dy djem.

Ai ka bërë shumë familje me shtëpi e njëri ndër ta janë edhe ky çift në moshë. Ai hyn në shtëpinë  e tyre dhe sheh dy të moshuarit teksa mundohen të presin kohën e iftarit.

Por shtëpija është gati për të u rrëzuar, ky është momenti kur Elvis Naqi i dërgon ata të shohin diçka më të bukur. Ajo çfarë është prekëse është se kjo nënë në moshë nuk i mban dot lotët.