Emisioni Reload është një nga emisionet më të shikuara në trojet tona dhe transmetohet në RTV Dukagjini

Moderatori i Emisionit Dardan Belegu i njohur si Trakla përderisa po hynte në zyret e TV Dukagjinit papritmas u friksua nga kolegu i tij.

Ky është momenti i surprizës: