Oriola MarashiModelja sexy Oriola Marashi u mungoi për një kohë të gjatë rrjeteve sociale.Ishit mësuar që gjatë gjithë kohës bukuroshja shqiptare t’u tundonte me fotot e saj, por tashmë është rikthyer disi e transformuar.

Në foton e fundit ajo shfaqet e veshur dhe nuk ka treguar asnjë pjesë ‘mishi’ , në dallim nga të tjerat.

Postimet e Oriolës janë komentuar gjerësisht për ekspozimet e trupit të saj.