Ronaldinho ishte i kontraktuar nga Nike që të promovoj patikat e Nike me një video e cila u debatua shumë se a ishte e vërtetë apo jo.

Kjo reklamë e vitit 2005 u bë video e parë që arriti 1 milion shikime në Youtube dhe e cila mbeti në historinë e këtij rrjeti, në kohën kur rrjetet sociale si facebook, instagram e Tëiter nuk ishin asgjë

Tashmë kompania Nike ka postuar përsëri këtë video në kanalin e tyre të ri në youtube në vitin 2015 duke shënuar 10-vjetorin e suksesit të kësaj video