Pandemia e koronavirusit ka ndikuar mjaft shumë në aspektin financiar tek skuadrat e futbollit në Kosovë.

Madje disa nuk kanë arritur që të kryejnë edhe obligimet ndaj futbollistëve.

Disa nga anëtarët e këtyre klubeve kanë folur për KosovaPress dhe kanë treguar se ka qenë goditje shumë e madhe dhe rimëkëmbja do të jetë e vështirë./OnAir