Seancë dhe Akademi solemne janë mbajtur të dielën në Hapësirën e Lidhjes së Prizrenit në 140 vjetorin e saj.

Por duket se organizatorët nuk ishin edhe aq të përgatitur për këtë event e kështu i pari i vendit Ramush Haradinaj u desht që të merret edhe me organizim