Fluksi i madh i mërgimtarëve që po kthehen për festa të fundvitit në Kosovë, ka rikthyer kolonat dhe pritjet e gjata në kufirin e vendit me Serbinë, në Merdare.

Sipas disa mërgimtarëve, ata kanë pritur deri në 8 orë, për të hyrë në Kosovë.