Tashmë është bërë publike lajmi se Engjëllusha Salihu ka gati dy projekte.

E para është në bashkëpunim me Shyhrete Behlulin dhe i kushtohet vajzave lozonjare e të cilat e shijojnë jetën e ndërsa në këngën solo do ti këndoj xhelozisë së vëllait ndaj motrës.

Të dy këto projekte do të jenë ritmike e po ashtu do të shoqërohen me videoklipe./OnAir