Kuksianët janë të vendosur për të mos pranuar asnjë lloj takse për rrugën e kombit, pavarësisht mënyrave të qeverisë për të justifikuar dhe diskutuar tarifat e ulura me qytetarë

Grupi organizator i protestës për tarifën në rrugën e kombit, kundërshton skemën e taksimit të rrugës së propozuar nga qeveia dhe janë të vendosur siç ata thonë kundër taksës dhe pazareve të qeverisë në dëm të qytetarëve