Kumrie Mustafa po vazhdon rrugën e dy motrave të saj.

Ajo për publikun e saj gjjithmonë po sjell këngë e projekte të reja.
Ishin dy motra nga të gjitha sa janë për të bërë të famshme njëra-tjetrën dhe tani po përfitojnë shuma të mëdha nga muzika.

Së fundi Kumria është bërë një nuse e vërtetë pranë burrit të saj, e dallama po i shkon shumë.