Gjatë rrugtimit me të dashuren nje djalosh frenon vrullshem dhe e zë të dashurën e tij në një formë jo shumë të përshtatshme, shkruan Onair

Duket sikur ajo po e shijonte mjaft shumë udhëtimin e si duket kjo rehati ka filluar që t’i pengojë të dashurit të tij i cili e vë në pozitë të pakëndshme.