Burim Ademi nuk e ka ndërmend të ndalet, ai ka për qëllim që të gjithë të i disponojë e këtë gjë si duket vlogeri e ka arritur, shkruan Onair

Ai ka pubikuar një video duke kërcyer ku si mbishkrim ka lënë “Kur të shtin me zor me kcy në dasëm” dhe kjo gjë ka shkaktuar të qeshura tek disa persona që veteëm se ju ka ndodhur një gjë e tillë.

Mos e humbisni këtë video nga Burim Ademi./Onair