Në intervistën e Ramush Haradinaj, në televizionin Dukagjin, është folur për deklaratën e Albin Kurtit që e ka dhënë për po në këtë emision dhe flet se kush ka qëndruar me thika mbi hartën e Kosovës. Për këtë deklaratë duket se Haradinaj nuk ka dijeni, shkruan OnAir

Haradinaj thotë se idea dhe diskutimi për ndarje ka ardhur kur kam dhënë dorëheqjen time në atë kohë dhe cdo gjë ka ndryshuar në këtë temë.

Për më shumë mund të ndiqni videon!