Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur se seanca që është duke u mbajtur sot është ndërprerë.

Kjo për shkak se deputetët kanë shkuar në pauzë dhe do të kthehen në ora 16:00.