Now Reading
Ky bashkëpunim nga Gresa dhe Shkurte Fejza ka arritur të klikohet 1 milion herë

Ky bashkëpunim nga Gresa dhe Shkurte Fejza ka arritur të klikohet 1 milion herë

Dyshja e mrekullueshme Gresa dhe Shkurte Fejza kanë arritur që në çdo projekt të kapin miliona klikime, shkruan OnAir

Nënë e bijë kanë arritur këtë sukses falë punës dhe talentit në muzikë.

Si shumë projekte paraprake edhe kjo potpuri gëzoj sukses duke arritur 1 milion klikime./OnAir

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top