Momente gëzmi dhe lumturie për Riadin Mehmetin, ky djalosh bëhet me banesë të re, shkruan Onair

Riad Mehmetin është njëri nga nxënësit më të mirë në shkollë ndonëse në moshën 1 vjeçare prindërit e tij kuptuan se diçka nuk është në rregull me djalin e tyre, ai vuan nga një sëmundje e cila është  paraliza cerebrale.

Sakrifica e prindërve të tyre është e pa fund vështërsit ekonomike kanë bërë që disa ëndrra që kydjalosh ka të mos realizohet.

Kjo është një tjetër histori prekëse e shfaqur nga Elvis Naçi./Onair