Audi së fundmi ka prezantuar një model të ri në verzionin sportbag, e që bëri mjaftë bujë të madhe në rrjetet sociale e forume të autos

Fjala është për audi A1 Sportbag i cili është makina e 3-të më e shitur në Britani

A1 i ri do të jetë në dispozicion vetëm me 5 dyer dhe është i bazuar në VW polo dhe Seat ibiza

Ky model i ri i audisë po cilsohet si ideal për mjedise urbane dhe shumë i përshtatshëm për udhëtime të largëta