Edhe pse hap dyqanin çdo ditë shpesh i ndodhë të mos punoj asgjë gjatë tërë ditës.

Bëhet gati me rrobat e punës dhe fillon punën me shpresën se dikush do të hyjë në dyqan.

Ata dikurë ishin zejtarë të shumët në numër në qytetin e Pejës, por tani i vetmi i cili vazhdon ta ushtroj këtë zanatë  është Bajram Bardhi