Duhej një pozë e tillë në këtë vend të veçantë!

Era Istrefi është një nga këngëtaret më të mira shqiptare e cila po shijon sukseset e projekteve të fundit. Ajo ia doli të jetë zëri i këngës zyrtare të Kampionatit Botëror, “Russia 2018”, duke kënduar “Live it Up” bashkë me Will Smith dhe Nicky Jam

.Edhe pak ditë e ndajnë nga nisja e saj për në Rusi dhe së fundmi ka udhëtuar drejt Berlinit nga ku ka pozuar në një vend në të cilin ishte shkruar emri i saj “ERA”.

Ajo ka provokuar e veshur me një bluzë e cila i zbulonte pothuajse tërësisht gjoksin dhe ku i duken thithat dhe komentet ishin nga më të ndryshmet.