Momenti tragjik i aksidentit në Trudë, ku humbën jetën dy persona dhe katër të tjerë mbetën të lënduar

Të enjten rreth orës 19:00, një veturë është futur gabimisht në kahun e kundër të rrugës, ku për pasojë ndeshet përballë me dy vetura tjera.