Jeton dhe vepron jashtë trevave shqiptare por thellë brenda vazhdon të mbetet shqiptar, shkruan Onair

Tip nervoz dhe një njeri që reagon tejet shpejtë është ky Angry baba  i cili në shqip kuptohet “Baba i zemëruar” ai nervozohet për një gjë tejet të vogël e këtë tip impulsiv po e ngacmon djali i tij.

Ai ngrit zërin dhe tenton ta godas djalin e tij e gjithë kjo shëndrrohet në shaka duhet ta shhikoni patjetër./Onair