Një video e cila po qarkullon në rrejtet sociale shihet se si një shofer i një kamioni ka ndalur automjetin e tij në vend.
Në këtë video shihen disa fëmijë duke e kaluar rrugën dhe në atë moment po vije një kamion me një shpejtësi të madhe, por ndalja në vend e kamionit nga shoferi ka qenë e hatashme