Now Reading
Lajm i keq për ata që do të blejnë Iphone 11!

Lajm i keq për ata që do të blejnë Iphone 11!

Ashtu siç është pritur, telefoni i ri nga ‘Apple’ nuk do ta ketë teknologjinë e “5G”, duke lënë kështu ‘iPhone 11″ dhe “iPhone 11 Pro” pa gjeneratën tjetër me shpejtësinë e të dhënave që i kemi parë kohëve të fundit në telefonat tjerë të mençur si në: ‘Samsung’, ‘LG’, dhe ‘OnePlus.’

Por, ‘Apple’ është e mençur dhe është duke pritur edhe një vit përpara se të ndërtoj teknologjinë 5G, dhe nuk ka të bëjë asgjë me sigurinë.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top