Ka ditë të tëra që kur çifti i njohur Mozzik dhe Loredana janë duke u përfolur për ndarjen, gjë e cila nuk u konfirmua gjerë më sot.

Përderisa, qarkullonin lajme në lidhje më ndarjen e tyre fillimisht çifti qëndronin të heshtur , deri dikur vonë kur filluan si me qëllim të thumbonin njëri-tjetrin me anë të statuseve të ndryshme.

Pas gjithë asaj dashurie të madhe, tani më ju ka mbetur veç një pikë e përbashkët. Është vajza e tyre Hana ajo që do i bashkojë shpesh prindërit e saj.

Ndërkohë, që asnjëri prej protagonistëve nuk ka preferuar të flasë publikisht duke lënë si temë të mbyllur, sot Lori mori guximin të pranojë para të gjithëve se më ajo dhe Mozzik nuk janë bashkë.

Në një njoftim në lidhje me turnun e saj, Loredana i ka dhënë hapësirë edhe çështjes duke treguar se tani më ajo është një nënë beqare.

“Tani e tutje, jam një nënë beqare, e cila vetëm më bën më të fortë”, shkroi ajo.