Luana Vjollca këtë vit ka pasur shkëlqimin e saj në çdo aspekt.

Prezantuesja dhe këngëtarja ka qenë si kurrë më parë afër fansave të saj të shumtë.

Me emisione, projekte muzikor e koncerte ajo ka qenë tejet aktive, por edhe e suksesshme.

Por Luana asnjëherë nuk harroj të ndajë momente përditshmërie edhe me ndjekësit e saj. Së fundmi vjen me një fotografi, ku tregon se i pëlqen ushqimi italian, në këtë rast pastat. Si gjithnjë ajo duket e mrekullueshme.