Një foto në të cilën Luana Vjollca shihet me fustan të kuq dhe transparent ka bërë xhiro në të gjitha mediat.
Kjo për faktin që asaj i shkonte shumë ngjyra e kuqe por edhe për atë se i ka zbuluar pjesën intime dhe ka ‘çmendur’ ndjekësit.

Ka pasur vajza të cilave u ka pëlqyer ky fustan dhe faqja ‘What They Wearin’ tregon çmimin i cili nuk është edhe aq i ulët.

170 euro kushton veshja që nxorri Luanën tejet joshëse.