Motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të dashura për publikun e muzikës popullore.

Dy motrat më të njohura për publikun janë Sadetja dhe Sahidja, por tashmë e njohur dhe e dashur është bërë edhe motra e tyre e vogël, Lulja.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

E pak para se të filloi të këndoi në dasmë, Lulja ka bërë një veprim interesant.

Ka publikuar një foto të orkestrës