Reperi Majk u bë baba për herë të parë, por nuk pati fatin të jetë pranë tij në momentet e tij më të bukura.Roani i cili jeton me Majlindën, që nga dita e parë u bë pjesë e medieve.

Majku, është shumë i rezervuar në këtë aspekt dhe rrallë ndan fotografi të djalit të tij.

Por së fundi janë publikuar disa nga to kur reperi ka vizituar djalin e tij, tashmë të rritur.