Maria, është emri i një vajze filipineze pa asnjë gjymtyrë në trup, e cila pas lindjes është braktisur dhe është lënë në një jetimore për fëmijët me nevoja të veçanta.

Ajo ka pasur vështirë të adaptohet deri në momentin kur u vizitua nga familja Stewart. Maria u ambientua mjaft mirë në familjen e saj të re dhe u prit me shumë ngrohtësi nga fëmijët e tjerë të familjes.

No Limbs All Spirit

Precious Maria was born without arms or legs but she no doubt living a spirted and inspiring life!

Gepostet von The Happiness Heroes am Freitag, 13. Juli 2018