Ajo është ndër fytyrat publike më të komentuara viteve të fundit..
Marina Vjollca e ka dëshmuar veten si një grua e zonja në shumë drejtime. Fillimisht si një prezantuese, tani edhe si një “nuse” e përkushtuar.

Ajo dhe motra e saj Luana po gëzojnë një famë mbarë shqiptare, e cila edhe në “matësin e famës” Instagram ka mbledhur gati 1 milion ndjekës.

Ajo shquhet edhe për bukurinë e saj që mahnitë me secilën paraqitje që bën.Sot, Luana vjen me një imazh më ndryshe. Me një pasqyrë në dorë, ajo kontrollon dhëmbët e saj që shkëlqejnë nga bardhësia.