1 shtatori ende nuk ka ardhur, por këta fëmijë kanë vendosur çantat e shkollës në krahë.

Me to janë nisur drejt sheshit “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ku së bashku me kujdestarët e kopshtit të tyre po dorëzojnë fletore, lapsa me ngjyra dhe mjete të tjera janë ato që po i dhurojnë për bashkëmoshatarët e tyre.