Leta muaj më parë ka publikuar këngën e saj dedikuar nënës.

Një projekt i cili ka arritur afro 2 milionë klikime dhe atë për kohë shumë të shkurtër.

Një këngë e cila këngëtarja e ka shumë përzemër arriti që të pëlqehet edhe nga të gjithë ata që pëlqejnë këngëtaren.

Text & Muz : Kreshnik Avdiu Ork: Ardian Kastrati Produced by : MProduction Executive Producer : Mirton Xhekaj