Për të gjithë adhuruesit e Mercedes, kjo veturë është thjeshtë madhështore.

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet është me të vërtetë një bishë e vërtetë kur flasim në termat e automekanikes.

Me një pamje mahnitëse brenda dhe jashtë, kjo veturë lë gojëhapur të gjithë.