“Mergimtari” nga Mahmut Ferati tanimë ka siguruar 2 milionë klikime.

Një projekt i cili u mirëprit nga audienca e këngëtarit e në veçanti nga ata të cilët jetojnë dhe veprojnë larg trojeve shqiptare.

Kjo këngë ndonëse është publikuar vite më parë dëgjohet ende me po aq dëshirë sa në ditët e para të publikimit.

Kjo këngë është  publikuar nga produksioni VIZIONI LIBONIA./OnAir