Është këngëtare goxha e hershme, por që te stili dhe veshjet e bukura “çalon” paksa.

Edhe pse ka hapur një biznes të saj me veshje e fustane, Mihrija po vazhdon me avazin e njejtë kur vjen puna te veshjet.
Së fundi, ajo ka publikuar një imazh në llogarinë e saj në “Instagram” ku shihet e veshur me fustanin e bardh që mbi të kishte të vendosura lule të kuqe.

 

 

\