Mihrije Braha akoma nuk po e ndjen se është moshuar!

Ajo tash vetëm sa i ka hy botës së modës.
E martuar prej shumë vitesh me Naim Abazin, Mihrija vetëm tash ka arrit që të hap biznes të vetin, ku dhe po i reklamon shumë fustanet e butikut të saj. E në anën tjetër është Naimi ai i cili duket se nuk e ka problem që gruaja e tij Mihrija ta luan edhe rolin e modeles duke reklamuar fustanet.

Në realitet Mihrija dhe Naimi duket se janë një cift modern. E edhe kur e “tepron” Mihrija me zhveshje Naimi nuk e ka problem, mu sikurse tek kjo foto ku ajo shihet se është pa sutjena.