Mihrije Braha dhe Naim Abazi përbëjnë një dyshe të artistëve tanë, të cilët çdo herë mundohen të vinë me risi për fansat e tyre.

Edhe kësaj radhe ata janë shfaqur bashkë në rrjetet sociale, por, diçka më ndryshe se herët e kaluara.Në profilin e saj në instagram, Mihrija ka nda imazhe ku shihet me një fustan i cili ia tregon gjoksin e saj më shumë se herët tjera.

Në njërën nga këto foto ajo shihet pikërisht me të shoqin e saj Naim Abazin, ku çifti vërtet duken shumë bukur. Ani pse për këto temperatura në të cilat ndodhet vendi ynë kjo veshje e Mihrijes nuk shkon, në ambientin ku ajo ndodhet, dhe në krahë të kujt është, duket se e ka shumë vapë sonte.

E për ta parë Mihrijen se sa e lumtur duket pranë Naimit, mjafton t’ua hidhni një sy fotove të më poshtme.